South Carolina

View listings

south-carolina.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i South Carolina

Fastighet till salu i South Carolina

South Carolina består av 46 län. Fastställer norr med North Carolina, söder och väster med Georgien, medan i öst det tvättas av Atlanten.

South Carolina är en stat sydost om Förenta staterna, känd för sina subtropiska stränder och träskiga öar. Charleston, vid kusten, är en historisk stad med pastellfärgade hus, typiska sydliga plantager och Fort Sumter, där de första skotten av inbördeskriget sparkades. I norr ligger Grand Strand, den 60-miliga strandpromenaden, känd för sina golfbanor och badorten Myrtle Beach.

Är du intresserad av att sälja ditt hus snart eller att köpa en fastighet till salu i South Carolina? Om så är fallet hoppas du förmodligen att sälja när marknaden är rätt. Vissa människor är så avsedda att sälja vid rätt tillfälle att de avsiktligt motsätter sig det tills marknaden vänder sig till dem. Men inte alla har lyxen att vänta på att sälja sitt hem. På grund av deras omständigheter måste de sälja så snart som möjligt. Oavsett din situation är det fortfarande viktigt att veta South Carolina-fastighetsmarknaden. South Carolina bostadsmarknaden är rätt eftersom det här är en bra tid att sälja. Lyckligtvis för säljare är marknaden på sin sida i år.

Det har faktiskt funnits de senaste 12 månaderna och förväntas fortsätta att vara de närmaste 12 månaderna. Förra året ökade fastighetsmarknaden i South Carolina med över 6%. Under det närmaste året förväntas fortsätta att stiga med nästan 5% mer. Priserna är fortfarande rimliga nog för att locka nya köpare att köpa inköp av fastigheter till salu i South Carolina år 2018.

Priserna i South Carolina kommer till mindre än $ 100.000. Detta är intressant både för nuvarande invånare i South Carolina, och för människor i USA som försöker flytta till en billigare del av landet. Det innebär att om du lägger ditt hus till försäljning i år får du en högre chans att inte bara sälja den, men att sälja den till ett bra pris. Om du är redo att sälja ditt hem kanske du undrar om det finns något du kan göra för att du ska få ut det mesta möjliga.

Och eftersom fastighetsmarknaden för staten ser bra ut för resten av 2018, betyder det att du har möjlighet att få det pris du vill ha för ditt hem.

Columbia, huvudstaden, är en större medelstora stad i delstaten South Carolina. Med en befolkning på 134.309 personer och 80 beståndsdelar är Columbia South Carolina största samhälle. Columbia är en militärstad.

Intressant, Columbia har fler människor som bor här, som arbetar i datorer och matematik än 95% av platser i USA.

Kombinera stadens tomter och känsligheten hos universitetsstaden har Columbia verkligen en bra blandning av funktioner. Även om det inte är en stor stad, är Columbia tillräckligt stort för att erbjuda en hel del avledning, möjligheter och bekvämligheter till sina invånare och till de tusentals studenter som kommer ner varje höst. Så det är rätt plats för att leta efter egendom till salu i South Carolina.

Utbildningsnivån i Colombia är bland de högsta i nationen. Per capitainkomst i Colombia år 2010 uppgick till $ 25990, vilket är medelhög inkomst jämfört med South Carolina och till nationen. Detta motsvarar en årlig inkomst på $ 103,960 för en familj på fyra. Columbia är en enormt etniskt varierad stad. Människor som kallar Columbia hem beskriver sig själva som en del av etniska grupper och rasgrupper. Det största antalet boende i Colombia

rapportera att vara vit, följt av svart eller afroamerikanskt. Viktiga förfäder av människor i Colombia är engelska, irländska, skott och italienska.

Charleston är en annan intressant stad där jaga egendom till salu i South Carolina.

Om du inte har hört talas om det, har fastighetsmarknaden i Charleston gått i brand de senaste åren. Det har varit fler köpare än säljare, huspriserna har ökat snabbt, och för närvarande finns inget tecken som kommer att förändras, även med stigande räntor.

I februari 2018 fanns det 2.111 fastigheter till salu i de tre länsområdena. Det beror på 2 040 listor i februari 2017 och 1972 i februari 2016. Det kan vara så att säljare är redo att ansluta sig till en grupp av ivriga köpare.

I februari i år tog husen i genomsnitt 61 dagar för att få ett accepterat erbjudande, jämfört med 69 dagar 2017 och 71 dagar 2016.

Det genomsnittliga försäljningspriset för bostäder i de tre länsområdena i februari 2018 var 257 500 USD. Detta ökade med 7% från februari 2017. I februari 2017 sågs huspriserna på 240 240 dollar med en vinst på 1,8% jämfört med 2016.

Oavsett detta kommer Charleston fastighetsmarknaden 2018 att förbli konkurrenskraftig.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 17966

Försäljning Lantgård, South Carolina, Spartanburg, Lyman, 320 Mission Circle

729,145.20SEK
Försäljning
Lantgård

120.77 m²
Detta är en stor förrätt hem, lågt underhåll och bekväm. Det har många nya funktioner som inkluderar: Anslutning, VVS, tvättmaskin / torktumlare, disk...
UNAVAILABLE
Cod. 6013

Försäljning Lantgård, South Carolina, Columbia, Columbia, Columbia

3,752,953.21SEK
Försäljning
Lantgård

120 m²
bra hus till salu
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB